U bent hier: Home » Glamping Accommodaties » Safaritenten

Safaritent kopen?

Wilt u een safaritent kopen, maar bent u er nog niet uit welke glamping tent geschikt is? Wij komen graag langs om te kijken wat de mogelijkheden voor uw bedrijf zijn en hoe wij kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze als u een safaritent wilt kopen. Ook het opbouwen van de safaritenten en/of het monteren van de meubels behoort tot de mogelijkheden. Dus wilt u een glamping accommodatie kopen, maar komt u er nog niet helemaal uit? Neem dan even contact met ons op, wij helpen u graag!

Safaritent kopen bij Glamping Center? Maatwerk is, afhankelijk van de wens en het aantal tenten, in overleg meestal mogelijk.

Ons aanbod safaritenten

 

Budget

Wel een grote safaritent, maar niet gelijk een grote investering. Dat is wat Glamping Center aanbiedt met haar “budget selectie”. Dit zijn safaritenten met een scherpe prijs kwaliteitsverhouding.

Houten frame

Deze safaritenten met houten frame zijn hét boegbeeld geworden van de glampingmarkt. Dit is wat mensen voor zich zien als ze aan glamping denken. Dit zijn safaritenten van hoge kwaliteit met een zeer luxe uitstraling en een lange levensduur.

Safaritent met sanitair

Het summum van glamping, safaritenten compleet met eigen sanitair. Deze safaritenten hebben aan de buitenkant dezelfde luxe uitstraling als de safaritenten met houten frame, maar gaan aan de binnenkant nog even een stapje verder.

Inventaris voor uw safaritent kopen

Glamping Center is totaalleverancier van (ingerichte) safaritenten. Wij leveren een aantal standaardmodellen safaritenten die wij naar uw wensen kunnen aanpassen. Dit geldt voor zowel de safaritent als voor de inrichting.

Verhuur- marketingprogramma

Glamping Center biedt u de mogelijkheid om deel te nemen aan het verhuur- marketingprogramma van onze verhuurpartner Vodatent, als u besluit om een safaritent te kopen. In dit programma werk Vodatent samen met strategische partners. Dit stelt Vodatent in staat om een zo hoog mogelijk rendement uit uw safaritenten te halen. Overleg is meestal mogelijk.

Een safaritent kopen van Glamping Center

De Safaritenten van Glamping Center bestaan in principe uit drie onderdelen: het frame, het dak en de tent. Houdt u er rekening mee dat bij de meeste tenten ook een houten vlonder aanwezig dient te zijn. Hier kunt u zelf in voorzien maar dit is ook te regelen via Glamping Center.

Bij onze budget selectie is het metalen frame gepoedercoat. De koppelstukken worden met bouten bevestigt aan de buizen. Standaard worden onze budgettenten geleverd met een dak van 100% waterdicht, afwasbaar polyester canvas. Tegen een kleine meerprijs is hier een dak van PVC voor in de plaats aan te schaffen, deze heeft een langere levensduur en zorgt gelijk voor een andere uitstraling van de safaritent.

De safaritenten met houten frame zijn gemaakt van TenCate All Season doek (met als uitzondering de Summer Camp Wood) en zijn standaard voorzien van een PVC dak. Het frame bestaat uit rondhouten balken van 8cm doorsnede. De balken van de safaritent met houten frame zijn met elkaar verbonden door middel van koppelingen van gegalvaniseerd staal en dienen bevestigd te worden aan een houten vlonder. De camping zelf kan hierin voorzien maar het is ook mogelijk om dit door Glamping Center te laten doen.

De kamerafscheidingen in de tent zijn gemaakt van katoen. Al onze tenten hebben standaard 2 slaapcabines en rondom ramen voorzien van gaas. Aan de voorzijde van de safaritenten bevindt zich een deur met rits. Naast het gebruik van de deur zijn alle modellen tenten aan de voorzijde geheel open te ritsen door een grote sluiting in het midden. Het dak van de tenten van de safaritenten van Glamping Center loopt aan de voorzijde ca. 2 meter door waardoor deze gelijk fungeert als een luifel over het terras.

Safaritenten worden steeds populairder

Glamping Center levert glamping accommodaties die door de jaren heen steeds populairder worden. Voor een steeds groter wordende groep zijn safaritenten de standaard van huurtenten en sowieso het boegbeeld van de glamping markt. Het grote voordeel van een safaritent ten opzichte van een stacaravan of chalet is dat een safaritent een stuk goedkoper is. Hierdoor verdient een camping de accommodatie ook een stuk sneller terug. Campings die bij ons een safaritent kopen doen dat doorgaans binnen 1 tot 2 jaar. Bij een vaste accommodatie duurt dit gemiddeld zo’n 6 jaar.

Onze verhuurpartner Vodatent werkt met verschillende campings samen om het rendement van staplekken te verhogen door het plaatsen van ingerichte safaritenten. Alle campings waarmee zij werken halen nu minstens het dubbele rendement uit een staplaats. Bij sommige campings die niet alle plekken meer verhuurden, ligt het rendement ten opzichte van voor de safaritenten nog vele malen hoger.

Een safaritent kopen bij Glamping Center

Wilt u een safaritent kopen? Dan nodigen wij u graag uit op één van onze locaties waar wij tenten verhuren, of in de showroom van een van onze leveranciers. Heeft u naast onze safaritenten ook interesse in ons verhuur-marketingprogramma? Wij komen ook graag een keer bij u langs!

Mocht u meer informatie willen, neem dan gerust telefonisch contact op +31 (0)18 670 0238 of stuur een e-mail naar info@glampingcenter.nl.