U bent hier: Home » Glamping Accommodaties » Safaritenten » Budget

Budget safaritenten

Glamping Center is van mening dat Glamping niet persé duur hoeft te zijn. Vanuit die gedachte bieden wij verschillende budget safaritenten aan. Deze safaritenten, met stalen frame, bieden al het gemak van haar duurdere broers, maar voor een fractie van de prijs. Het grootste verschil tussen de safaritenten uit Glamping Center’s Budget selectie en de safaritenten met houten frame is de gebruiksduur. De safaritenten uit de Budget selectie zijn van materiaal gemaakt dat minder weersbestendig is wanneer dit vergeleken wordt met de safaritenten uit Glamping Center haar andere selecties. Om deze reden moeten deze safaritenten afgebroken worden na het zomerseizoen en schoon en droog opgeborgen worden. De stalen frames maken het mogelijk om de safaritent aan het eind van het kampeerseizoen gemakkelijk af te breken en aan het begin van het kampeerseizoen weer op te zetten.

Ons aanbod budget safaritenten

Summer Camp 4

De Summer Camp 4 safaritent is ideaal voor 2 tot 4 personen. Door het dubbel gevoerde canvas en de mogelijkheid tot een PVC dak heeft de Summer Camp 4 een fraaie uitstraling. De tent heeft twee aparte slaapcabines en rondom ramen die voorzien zijn van gaas. De Summer Camp 4 heeft een verwachte levensduur van 3 tot 6 seizoenen.

Summer Camp 6

De Summer Camp 6 is net wat groter dan de Summer Camp 4 en hierdoor geschikt voor 4 tot 6 personen. Qua gebruikte materialen is de Summer Camp 6 gelijk aan de andere tenten uit de Summer Camp range en ook hier is het weer mogelijk om een PVC dak aan te schaffen om de levensduur van deze safaritent te verlengen. De verwachte levensduur is gelijk aan die van de Summer Camp 4 en de Summer Camp XL.

Summer Camp 6XL

De Summer Camp 6XL is de grootste safaritent uit de budget selectie van Glamping Center. De slaapcabines zijn even groot als die van de Summer Camp 6, maar de leefruimte in de tent is 2 meter groter dan die van de Summer Camp 6. Ook deze tent is gemaakt van dubbelgevoerd canvas en wordt standaard geleverd met een waterdicht canvasdak. Ook hier is het mogelijk om te kiezen voor een PVC dak. De verwachte levensduur is 3 tot 6 seizoenen.

Summer Camp Wood

De goedkoopste safaritent met houten frame uit het assortiment van Glamping Center. Deze 4-6 persoons safaritent heeft door haar houten frame een robuuste uitstraling. Het PVC dak biedt een uitstekende bescherming tegen de elementen. De Summer Camp Wood heeft rondom de tent een PVC strook, deze voorkomt vlekken door opspattende regen en voorkomt dat vocht vanaf de grond in het tentdoek kruipt.