U bent hier: Home » Glamping Accommodaties » Safaritenten » Houten frame

Safaritent met houten frame

De safaritenten uit Glamping Center haar selectie van safaritenten met houten frame zijn voor veel mensen wat zij voor zich zien als ze aan glamping denken. Deze safaritenten hebben door hun frame van rondhouten balken een robuuste maar luxueuze uitstraling. Door het gebruik van hoogwaardige materialen als TenCate® All Season doek, is deze safaritent speciaal ontwikkeld om gedurende langere periode te blijven staan. Deze safaritenten kunnen het hele jaar buiten blijven staan en hoeven dus niet afgebroken te worden aan het eind van het seizoen. Een ander voordeel dat deze safaritenten hebben, is het feit dat ze geen scheerlijnen hebben. Het houten frame zorgt voor de spanning van de tent. Bij deze tenten is het mogelijk om het interieur een nóg luxere uitstraling te geven door in plaats van katoenen kamerafscheidingen gebruik te maken van steigerhouten wanden in de tent.

All Season Compact

De All Season Compact is de perfecte keus voor de camping met wat minder beschikbare ruimte. Deze tent van TenCate stof heeft een frame van rondhouten balken, grote ramen aan de voorzijde en een dak van PVC. Ondanks de compacte binnenmaat van 4 meter bij 4 meter is deze tent geschikt voor 4 personen. Net als de andere modellen uit de All Season range, is deze tent ontwikkeld om het hele jaar door te blijven staan.

All Season Compact XL

De All Season Compact XL is, zoals de naam al doet vermoeden, de grotere variant van de All Season Compact. Deze twee tenten zijn identiek, met als enige verschil dat de All Season Compact XL een grotere leefruimte heeft van 8 vierkante meter extra. Dit zorgt voor meer bewegingsruimte in de safaritent. Deze tent is ook geschikt voor 2 tot 4 personen, is gemaakt om het hele jaar buiten te blijven staan en ook hier is sanitair in mogelijk.

All Season Family 6

De All Season Family 6 is een comfortabele 6 persoonstent met grote leefruimte en een hoog dak. Dit zorgt ervoor dat de warmte zich hoger in de safaritent verzamelt. Deze Safaritent is gemaakt van TenCate All Season doek, dit in combinatie met het PVC dak en het houten frame zorgt ervoor dat deze safaritent het hele jaar buiten kan blijven staan.

All Season Family XL

De All Season Family 6 XL is een comfortabele 6 persoonstent waarvan de leefruimte groter is dan die van de All Season Family 6. Deze safaritent heeft ook een hoog dak, dit zorgt ervoor dat de warmte zich hoger in de safaritent verzamelt.