+31(0)186 700 238 sales@vodatent.com
U bent hier: Home » Glamping Accommodaties » Safaritenten » Occasions
budget modellen hoofdfoto

Occasions

Glamping Center biedt naast nieuwe safaritenten ook regelmatig tweedehands safaritenten aan. Deze tweedehands tenten kunnen nog prima een paar seizoenen mee, maar zijn bijvoorbeeld overbodig geworden voor een camping omdat zij geïnvesteerd hebben in nieuwe safaritenten.

In veel gevallen begint een camping met 2 á 3 safaritenten om te kijken of dit als kampeeraccommodatie aanslaat. Wanneer een camping na 2 seizoenen merkt dat het type accommodatie aanslaat maar ze meer luxe willen bieden, kan de camping er voor kiezen om te investeren in nieuwe safaritenten. Glamping Center helpt deze campings natuurlijk graag vernieuwen en biedt deze tweedehands tenten aan.

Voor veel beginnende en kleinschalige campings is een occasion interessant. De aanschafprijs is lager dan een nieuwe tent waardoor de initiële investering voor de camping een stuk lager ligt. Het is de ideale manier om te kijken of een safaritent geschikt is voor uw camping of andersom, of uw camping geschikt is voor een safaritent.

Het aanbod van deze tweedehands safaritenten is constant wisselend. Om deze reden adviseren wij u dan ook altijd om contact met ons op te nemen over ons huidige aanbod tweedehands safaritenten.

Actueel occasion aanbod 

Op dit moment hebben wij geen occasions.

Tweedehands inventaris 

Glamping Center biedt naast tweedehands safaritenten ook regelmatig tweedehands inventaris. In de meeste gevallen betreft het hier een complete inventaris voor een 6 persoonstent. Hierbij kunt u denken aan alles van pan tot lepel en van bed tot stoel. Voor het meest recente aanbod kunt u contact op nemen met Glamping Center.

Bovenstaande prijzen zijn exclusief BTW en exclusief eventuele transportkosten.

Voor vragen over het actuele aanbod kunt u contact op nemen met Glamping Center.