U bent hier: Home » Glamping Accommodaties » Safaritenten » Occasions

Occasions

Glamping Center biedt naast nieuwe safaritenten ook regelmatig tweedehands safaritenten aan. Deze tweedehands tenten kunnen nog prima een paar seizoenen mee, maar zijn bijvoorbeeld overbodig geworden voor een camping omdat zij geïnvesteerd hebben in nieuwe safaritenten.

In veel gevallen begint een camping met 2 á 3 safaritenten om te kijken of dit als kampeeraccommodatie aanslaat. Wanneer een camping na 2 seizoenen merkt dat het type accommodatie aanslaat maar ze meer luxe willen bieden, kan de camping er voor kiezen om te investeren in nieuwe safaritenten. Glamping Center helpt deze campings natuurlijk graag vernieuwen en biedt deze tweedehands tenten aan.

Voor veel beginnende en kleinschalige campings is een occasion interessant. De aanschafprijs is lager dan een nieuwe tent waardoor de initiële investering voor de camping een stuk lager ligt. Het is de ideale manier om te kijken of een safaritent geschikt is voor uw camping of andersom, of uw camping geschikt is voor een safaritent.

Het aanbod van deze tweedehands safaritenten is constant wisselend. Om deze reden adviseren wij u dan ook altijd om contact met ons op te nemen over ons huidige aanbod tweedehands safaritenten.

Tweedehands inventaris

Glamping Center biedt naast tweedehands safaritenten ook regelmatig tweedehands inventaris. In de meeste gevallen betreft het hier een complete inventaris voor een 6 persoonstent. Hierbij kunt u denken aan alles van pan tot lepel en van bed tot stoel. Voor het meest recente aanbod kunt u contact op nemen met Glamping Center.

Actueel occasion aanbod 

Locatie Piershil: 4 persoons safaritenten

Het gaat hier om 4 nieuwe 4-persoons safaritenten met stalen frame.
Enkel nog opbouwen en dan zijn ze klaar om verhuurd te worden.
Let op! Dit zijn geen tweedehands tenten maar compleet nieuwe tenten!
Ideaal voor een camping die wil beginnen met het aanbieden van luxe kampeeraccommodaties.
Deze tenten liggen opgeslagen in onze opslag in Piershil in Zuid Holland. De afbeelding is een voorbeeld van het model tent, dit is niet de tent die wordt verkocht.
De verkoopprijs is €1.999,- per stuk.

Locatie Piershil: 6 persoons safaritenten

Het gaat hier om één 6 persoons safaritent met stalen frame van 3 seizoenen oud.
De tenten hebben gebruikers sporen, maar kunnen zeker nog een paar jaar mee en zijn voor deze prijs ideaal voor een camping die eens wil kijken of safaritenten een geschikte accommodatie zijn voor hun locatie.
De tenten hebben een PVC-dak en worden zonder vloersysteem verkocht.
Deze tenten liggen opgeslagen in onze opslag in Piershil in Zuid Holland. De afbeelding is een voorbeeld van het model tent, dit is niet de tent die wordt verkocht.
De verkoopprijs is €1.000,- per stuk.

Locatie Timmerholt, Drenthe:

6 persoons safaritenten

Het gaat hier om vier 6 persoons safaritenten met stalen frame van 3 seizoenen oud.
In verband met vernieuwing van tenten bieden wij vier occasion safaritenten te koop aan van Vakantiepark het Timmerholt in Drenthe.

Kenmerken:
  • Safaritent met dubbel gevoerd canvas doek en PVC dak
  • Metalen frame
  • 5 x 5 binnentent met twee slaapcabines
  • 2 meter diepe luifel
  • Vlonder en inventaris zijn niet inbegrepen

Prijs per tent € 950,-
Prijs voor vier tenten € 3450,-

De tenten kunnen worden opgehaald in Westerbork, Drenthe

Bovenstaande prijzen zijn exclusief BTW en exclusief eventuele transportkosten.

Voor vragen over het actuele aanbod kunt u contact op nemen met Glamping Center.