U bent hier: Home » Glamping Accommodaties » Safaritenten » Opbouwen

Opbouwen van de safaritenten

Voor veel campings is het opbouwen van safaritenten geen dagelijkse bezigheid. In de meeste gevallen wordt daarom de hulp ingeschakeld van Glamping Center. Bij het verkooptraject wordt afgesproken wat de wensen zijn m.b.t. het opbouwen van de safaritenten. Wij kijken samen met een camping wat de wensen zijn en stemmen daar ook de prijs op af. Zo kan het zijn dat we één tent samen doen en de camping de rest zelf bouwt, dat we alle tenten bouwen, maar dat de inrichting door de camping wordt gedaan of dat we alle tenten opbouwen en volledig verhuurklaar opleveren.

De meeste campings kiezen voor het opbouwen door Glamping Center. Onze bouwploeg heeft de juiste kennis, ervaring en gereedschappen om de tenten snel en netjes op te leveren. De inrichting is minder ingewikkeld en doen de meeste campings dan weer zelf.

Planning en reiskosten

Ons bouwteam is vooral druk in de maanden maart t/m mei. In deze drie maanden wil iedereen de tenten opgebouwd hebben en werken wij hard om dit voor elkaar te krijgen. Omdat wij binnen een hele korte periode heel veel werk moeten verzetten, is een efficiënte planning voor ons belangrijk. Als we uw camping kunnen inplannen op de route van andere campings, berekenen wij geen reiskosten door.
Mocht het op dat moment niet bij u uitkomen en wij apart naar uw camping moeten rijden of ligt uw camping zo ver uit de route dat we speciaal voor u op pad moeten, dan bedragen de reiskosten € 0,40 per KM en € 25,- per uur (ongeacht uit hoeveel personen het bouwteam bestaat).

Een impressie van het opbouwen van een 6 persoonssafaritent

Kost en inwoning

Omdat wij ons bouwteam graag zoveel mogelijk willen laten bouwen, spreken wij (indien mogelijk) met u af dat het bouwteam kost en inwoning krijgt op de camping. Omdat het bouwteam op locatie slaapt en het eten verzorgd wordt, heeft het bouwteam meer tijd om te doen waar zij goed in zijn, tenten bouwen!

Het opbouwen van tenten is fysiek zwaar werk. Voor ons bouwteam is het belangrijk dat ze kunnen overnachten in een accommodatie met goede bedden, sanitair en verwarming. Verder verwachten wij van een camping dat zij voedzame maaltijden (ontbijt/lunch/diner), koffie/thee/water en ’s avonds iets te drinken voor het bouwteam verzorgen.

Wanneer kost en inwoning niet mogelijk is en wij hier zelf voor moeten zorgen, worden deze kosten doorberekend.

Met hoeveel mensen komen we en hoe lang zijn we bezig?

Ons bouwteam bestaat meestal uit 4, 5 of 6 personen. Soms is het niet handig om met zes mensen te beginnen en sturen we eerst twee mensen vooruit die al een begin maken.

Ons bouwteam bouwt ca. 1 tent op per dag zonder sanitair.
Tenten met sanitair duren ca. 2 dagen.