U bent hier: Home » Glamping Accommodaties » Safaritenten » Sanitair

Safaritenten met eigen sanitair

Het summum onder de safaritenten is de safaritent met eigen sanitair. Dit is glamping zoals het bedoeld is. Het is bijna zonde om uw Safaritent nog te verlaten en voor een nachtelijk toiletbezoek hoeft dit dus ook niet meer. Glamping Center biedt safaritenten aan met eigen sanitaire voorzieningen. Het is toch heerlijk wanneer gasten tijdens hun verblijf van alle gemakken van thuis voorzien zijn. En wat is er nou fijner dan een eigen complete privébadkamer tijdens het kamperen (of moeten we zeggen “glamperen”).

Bij de safaritenten met een complete badkamer zijn de wanden gemaakt van steigerhout. De badkamer wordt afgesloten door middel van een schuifdeur die ook van steigerhout is gemaakt.

Safaritenten met eigen sanitair

Glamping Center heeft diverse tenten die beschikken over eigen sanitair in de safaritent. Naast de complete badkamer met douche, toilet en wasbak zijn deze safaritenten ook gelijk voorzien van een eigen keuken, mét spoelbak, én warm water. Veel luxer dan dit wordt het niet. Naast de mogelijkheid van een complete badkamer is het ook mogelijk om te kiezen voor de iets meer bescheiden optie van alleen een toilet. Met deze optie wordt het toilet buiten de tent geplaatst met een deur in de tent.

In onze “Kijk en vergelijk” is weergegeven in welke tenten het mogelijk is om sanitaire voorzieningen te plaatsen. Mocht u vragen hebben over de mogelijkheden van sanitair, neem dan contact met ons.