Safaritenten met eigen sanitair

Glamping Center biedt voor meerdere modellen safaritenten sanitaire voorzieningen aan.
Deze voorzieningen kunnen bestaan uit een complete badkamer met douche, toilet en wasbak.
Het is ook mogelijk om te kiezen voor een safaritent met alleen een toilet, zodat uw gasten ’s nachts niet over de camping hoeven te lopen.

Sanitair is mogelijk in alle tenten van de safaritenten met houten frame selectie van Glamping Center met uitzondering van de Summer Camp Wood.

Categorieën: ,

Beschrijving

Glamping Center biedt diverse tenten aan met sanitaire voorzieningen.
De safaritenten waar de sanitaire voorzieningen in mogelijk zijn, zijn dezelfde safaritenten als de tenten met houten frame selectie van Glamping Center, met als uitzondering de Summer Camp Wood.
Deze safaritenten worden aan de binnenzijde voorzien van houten wanden, dit uit hygiënisch oogpunt, en sanitaire voorzieningen als een douche, toilet en wasbak. De vloer van de badkamer is van vinyl en daarom gemakkelijk schoon te houden.

Naast een complete badkamer is het ook mogelijk om alleen een toilet te laten plaatsen, wederom is dit alleen mogelijk bij de tenten uit de “houten frame” selectie van Glamping Center, wederom met als uitzondering de Summer Camp Wood. Voor dit toilet wordt er aan de buitenkant van de tent een houten constructie geplaatst, hierin wordt het toilet geplaatst met wederom een vloer van vinyl. De toiletruimte zal middels een deur vanuit de tent te betreden zijn dus uw hoeven gasten niet meer in het holst van de nacht over de camping hoeven te lopen naar het toiletgebouw.