Boekingspartner

Vodatent kiest voor dé samenwerking met de camping. Wij bestellen meer dan 200 tenten met bijbehorende inventaris per jaar. Het inkoopvoordeel geven wij terug aan onze samenwerkende campings. Hoe uitgebreider de samenwerking, hoe hoger de korting op de tenten en inrichting.

U kiest bij Vodatent zowel de safaritent als samenwerkingsvorm die bij u past. Met onze 2 verschillende pakketten heeft u altijd de juiste samenwerking.

Wist u dat 92% gebruik maakt van onze Plug In samenwerking? En dat Vodatent samen met de aangesloten partners goed is voor gemiddeld 75% van de boekingen? Afgelopen seizoen heeft 87% gekozen voor TentAbonnement i.c.m. samenwerking Plug In.

Plug In

Onze Plug In samenwerking is de meest gekozen samenwerking onder campings. Dit is ook niet gek, want de camping geniet van vele voordelen uit deze partnership.

Wanneer u kiest voor Partnership Plug In zorgt Vodatent voor de marketing, Channel management, facturatie en afhandeling van alle boekingen op de safaritenten. U werkt voor de safaritenten met ons reserveringssysteem en ontvang een Plug In (Zoek & Boek module) waardoor de tenten ook via uw eigen website geboekt kunnen worden.

Via partnership Plug In is het mogelijk om de kosten te verrekenen met de inkomsten uit boekingen. Daarnaast ontvangt u bij de keuze Plug In 15% korting op de huur of aanschafkosten. Op deze manier heeft u geen hoge aanvangskosten om te starten met het verhuren van safaritenten.

De tenten worden niet alleen via uw eigen website en de website van Vodatent uitgezet, maar ook bij onze aangesloten internationale boekingspartners. Hiermee verhogen we het bereik naar potentiële gasten.

Wenst u de tent te kopen via Tourkoop dan wordt er 20% van de aanschafwaarde verrekend met de inkomsten uit boekingen.

Voordelen partnership Plug In:

 • Eigen boekingen verhuuromzet zonder commissie
 • Zoek & Boek module website (Plug In)
 • 15% korting op huur en aanschaf
 • Volledige afwikkeling boekingen
 • Volledige verrekening kosten
 • Meer dan 15 internationale boekingspartners

Vodatent werkt o.a. samen met;

Touroperator

Makkelijk koppelen via channelmanager Qenner of Nextpax.

Bij pakket Touroperator krijgt Vodatent toestemming om mee te boeken op de safaritenten. Wanneer uw reserveringssysteem is aangesloten bij een channelmanager zoals “Nextpax” of “Qenner” gaat de koppeling tussen beide reserveringsystemen automatisch.

Vodatent zet de tenten uit op de eigen websites. De camping bepaald en beheert via zijn eigen reserveringssysteem de channels en boekingen. Kiest u combinatie TentAbonnement/ Touroperator dan is het mogelijk de huur en klein inventaris te verrekenen met de inkomsten uit boekingen.

Wenst u de tent te kopen via Tourkoop dan kan er 10% van de aanschafwaarde verrekend met de inkomsten uit boekingen.

Voordelen partnership Touroperator

 • Eigen reserveringssysteem
 • Koppeling via channelmanager
 • Vodatent boekingen
 • Beperkte verrekening kosten
 • Volledige afwikkeling Vodatent boekingen

Vodatent koppelt o.a. met;

Commissie

Commissie

Door gebruik te maken van het platform van Vodatent kiest u zelf de tent, de werkwijze en heeft u het hoogste rendement.

Met pakket Plug In wordt er 20% commissie over de verhuuromzet ingehouden wanneer Vodatent de boeking plaatst en afwikkelt via de eigen websites en aangesloten touroperators.

Kiest u voor pakket touroperator dan wikkelt Vodatent alleen de boekingen af die via Vodatent binnenkomen. Over deze boekingen rekent Vodatent 20% commissiekosten.

Naast de commissiekosten rekent Vodatent € 20,- administratiekosten per boeking. Bij Plug In zijn dit over de boekingen van zowel Vodatent als camping. Bij Touroperator over de Vodatent gerealiseerde boekingen

Verrekening

Het plaatsen van een safaritent brengt hoge kosten met zich mee. Dit belemmert een hoop campings om safaritenten te plaatsen.

Vodatent biedt campings de mogelijkheid om dergelijke kosten te verrekenen met de inkomsten uit boekingen. Met Plug In worden zelfs alle kosten zoals huur, opbouw, transport en inventaris verrekend. Zonder hoge investering direct verhuurklare safaritenten plaatsen? Bij Vodatent kan dat!