U bent hier: Home » Over ons

Glamping Center

Glamping Center is hét verzamelpunt voor campings, vakantieparken en BnB’s die op zoek zijn naar luxe kampeeraccommodaties. Of dit nou gaat om safaritenten, lodges, mobile homes of boomhutten, Glamping Center kan u verder helpen. Wij werken met diverse leveranciers om er voor te kunnen zorgen dat wij voor iedere camping een passende accommodatie aan kunnen bieden tegen een scherpe prijs.

Waarom Glamping Center?

  • Eén centraal punt
  • Diversiteit in aanbod
  • Persoonlijk contact
  • Voor elk budget
  • Goede verhuurpartner

Ons kantoor

Buitengewoon kamperen met Vodatent Glamping Center.

Met meer dan 100 campings in 10 verschillende landen zijn wij één van de grotere aanbieders van safaritenten in Europa. In de Benelux zijn wij als aanbieder zelfs marktleider van safaritent accommodaties!

Met onze samenwerkende partners kunnen wij campings en gasten goede kwalitatieve hoogstaande accommodaties aanbieden die van alle gemakken zijn voorzien.

Vodatent en Glamping Center houden kantoor in Piershil. Op ons kantoor zijn de lijnen tussen B2B en B2C kort. Onze reserveringsafdeling is 7 dagen per week geopend waardoor wij campings en gasten goed, snel en naar wens te woord kunnen staan.

Wij houden geen showroom in Piershil, maar wenst u toch één van onze safaritenten te bezichtigen dan maken we uiteraard graag een afspraak op één van onze samenwerkende campings.

Glamping Center

Molendijk 41
3265 AB Piershil
+31 (0)186 700 238
sales@vodatent.com