U bent hier: Home » Over ons

Glamping Center, glamping made easy

Glamping Center is hét verzamelpunt voor mensen die op zoek zijn naar luxe kampeeraccommodaties. Of dit nou gaat om safaritenten, lodges, mobile homes of boomhutten, Glamping Center kan u verder helpen. Wij werken met diverse leveranciers om er voor te kunnen zorgen dat wij voor iedere camping (of particulier) een passende accommodatie aan kunnen bieden tegen een scherpe prijs. Glamping Center is elke dag bezig om haar aanbod uit te breiden en is van mening dat iemand die op zoek is naar een luxe kampeeraccommodatie terecht moet kunnen op één centraal punt in plaats van zelf het internet af te moeten speuren. Glamping Center biedt de mogelijkheid om in één oogopslag duidelijk te krijgen wat de kwaliteit, levensduur en onderlinge verschillen zijn van diverse luxe kampeer accommodaties.

Waarom Glamping Center?

  • Eén centraal punt
  • Diversiteit in aanbod
  • Persoonlijk contact
  • Van gestandaardiseerd tot maatwerk
  • Voor elk budget
  • Interessant financiersmogelijkheden
  • Sterke partner en kwalitatieve leveranciers

Onze glamping adviseur

Onze glamping adviseur Rik kent onze glamping producten door en door. Zelf gaat hij jaarlijks mee om de diverse safaritenten mee op te bouwen op de nieuwe locaties. Kortom een adviseur die zelf ook in de “veld” actief is en hierdoor een schat aan ervaring heeft. Door deze ervaring en zijn bezoeken aan verschillende campings, is onze glamping adviseur in staat door samen met u te kijken naar de mogelijkheden van uitbreiding van het aanbod op uw bedrijf. Op deze manier willen wij samen met u kijken wat het beste is voor uw bedrijf. Hierin vinden wij een jarenlange samenwerking erg belangrijk.

Door onze diversiteit in aanbod bieden wij voor ieders portemonnee een safaritent aan. Daarnaast denken wij ook graag mee en bieden wij de mogelijkheid aan om mee te denken in financieringsmogelijkheden.

Op onze website kunt u zich altijd oriënteren maar wij komen ook graag bij u langs om samen te kijken naar de mogelijkheden. Neem hiervoor contact met ons op.

Ons kantoor

Het kantoor van Glamping Center bevindt zich in Piershil. Wij delen ons kantoor samen met onze verhuurpartner Vodatent. Op deze manier zijn er korte lijnen tussen deze twee jonge en dynamische bedrijven. Wanneer een bestaande camping waarvoor Vodatent de verhuur verzorgt op zoek is naar uitbreidingsmogelijkheden, is er een directe lijn naar Glamping Center. Daarnaast kan Vodatent ervoor zorgen dat uw investering ook een verhuurrendement op kan leveren. Al deze werkzaamheden worden uitgevoerd onder één dak in Piershil.

Glamping Center
Molendijk 41
3265 AB Piershil
+31 (0)18 670 0238
info@glampingcenter.nl 

Ontmoet ons team:

Job Schipper

Eigenaar / Glamping Adviseur

Corine Schenk

Eigenaar / Financiën

Rien Schenk

Manusje van alles

Niels Broekzitter

Marketing Adviseur

Rik Aalvanger