+31(0)186 700 238 sales@vodatent.com
U bent hier: Home » Over ons » Koop of huur

 Tentabonnement of Tourkoop

Bent u op zoek naar verhuurklare safaritenten maar wenst u niet zelf de investering te doen? De afgelopen jaren hebben wij uit de branche veel vraag gehad naar financiering of leaseconstructies van safaritenten. Vodatent introduceert in samenwerking met Yala Canvas Lodges het TentAbonnement.

Het TentAbonnement is een unieke huurconstructie waarbij campings zonder hoge investeringen een compleet ingerichte safaritent kan plaatsen en aanbieden voor verhuur. Het TentAbonnement heeft een contractduur van 6 jaar. Na afloop van het contract kunnen er nieuwe safaritenten geplaatst worden. Op basis van deze constructie heeft u voor een vast bedrag per jaar, iedere 6 jaar nieuwe accommodaties in de verhuur.

In het TentAbonnement bent u huurder van tent. Dit brengt vele voordelen met zich mee zoals 2 jaarlijks onderhoud door Yala Canvas Lodges, geen afschrijving en hoog rendement op de geplaatste tent.

Afhankelijk van de gekozen samenwerking financiert Vodatent de (jaarlijkse) kosten voor. Aangezien Vodatent boekingen realiseert op de geplaatste tenten worden de kosten verrekend met inkomsten uit boekingen. Op deze manier kan camping en gast genieten van een kwalitatieve, mooie en ingerichte safaritent.

 

Wenst u toch zelf te investeren in tenten?

Dan biedt Tourkoop deze optie. Bij Tourkoop koopt u de tent en bent u direct eigenaar. Aangezien Vodatent boekingen verricht op de geleverde safaritenten ontvangt u een hoge korting op de aanschaf van de tent. Zo kunt u genieten van een complete safaritent en een internationaal kwalitatieve hoogstaande boekingspartner.

Vodatent heeft met TentAbonnement en Tourkoop 2 goede en interessante manieren voor het plaatsen van safaritenten. Uiteraard streven wij er naar om voor iedere camping een passende oplossing te bieden. Heeft u meer vragen over het TentAbonnement , Tourkoop, financiering of lease? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u hier graag meer over!

Verrekening

Wanneer Vodatent op de tenten meeboekt is het mogelijk om de huurpenning, (gedeelte van) de aanschafkosten en de opbouwkosten te verrekenen met de inkomsten van de boekingen die via Vodatent lopen. Op deze manier houden we de opstartkosten laag en hoeft u vooraf minder te investeren.

Verrekentabel

verreken schema versie 1.2

Meer informatie?

Als u op zoek bent naar safaritenten en niet de investering zelf wil doen of voor een gedeelte door een andere partij, dan komen wij graag met u in contact. Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier of telefonisch via: +31(0)186 700 238 en wij maken graag met u een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Contactformulier