U bent hier: Home » Over ons » Financiering en lease

Financiering en Lease

Bent u op zoek naar financieringsmogelijkheden voor uw glamping accommodaties? Bij Glamping Center krijgen wij regelmatig de vraag of het ook mogelijk is om bijvoorbeeld een safaritent te leasen. Wij hebben met diverse leasemaatschappijen contact gehad en helaas geen succes gehad om safaritenten onder te brengen in een leasecontract. Omdat de safaritenten buiten staan onderhevig aan weersinvloeden vinden leasemaatschappijen het risico te groot.

Meefinancieren is wel iets wat wij als Glamping Center wel regelmatig doen. Dan nemen wij een deel van de investering voor onze rekening. De voorwaarde is dan wel dat ons verhuurbedrijf Vodatent en de daar mee samenwerkende touroperators ook boekingen op de tenten mogen maken. Op deze manier financieren wij regelmatig tot wel 50% mee bij de aanschaf van safaritenten. Deze mogelijkheid bieden wij ook aan bij mini campings en campings die net zijn overgenomen.

Bruikleen in plaats van financiering

Safaritenten in bruikleen is soms ook een mogelijkheid. In dat geval verzorgt ons verhuurbedrijf Vodatent de investering. De tenten worden in bruikleen gegeven en worden eigendom van de camping wanneer het contract afloopt, iets dat overigens ook jaarlijks mogelijk is. Dit is vergelijkbaar met huurkoop.

Niet elke camping of vakantiepark komt in aanmerking voor bruikleen. Bestaande locaties met goede recensies, voldoende faciliteiten en in een toeristische omgeving voldoen aan de criteria waarbij een samenwerking op basis van bruikleen mogelijk is.

Meer weten?

Als u op zoek bent naar safaritenten en niet de investering zelf wil doen of voor een gedeelte door een andere partij dan komen wij graag met u in contact. Neem contact met ons op, wij maken graag met u een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Telefonisch via: +31(0)186 700 238

Of per mail: info@glampingcenter.nl