+31(0)186 700 238 sales@vodatent.com
U bent hier: Home » Over ons » Partners

Verhuurpartner Vodatent

Net een aantal safaritenten gekocht voor de verhuur of van plan om dit te gaan doen? Een investering in een safaritent van Glamping Center kan om verschillende redenen worden overwogen. Het bestaande aanbod op de camping uitbreiden of het aanspreken van een nieuwe doelgroep. Denk hierbij dan ook goed na over het verhuren van deze investering. Het gaat er natuurlijk om dat er op de safaritenten aan het eind van het seizoen een aantrekkelijk rendement gehaald wordt zodat de investering waardevast is. Vodatent kan hierbij helpen.

Verhuren via Vodatent

Vodatent is een jong en dynamische verhuurorganisatie, gericht op campingvakantie voor het hele gezin. Inmiddels verhuurt Vodatent ruim 750 accommodaties op ruim 70 campings in 8 verschillende landen en jaarlijks breiden we ons aanbod uit. Door te kiezen voor een merk als Vodatent, weet de consument wat hij kan verwachten. Door hierbij aangesloten te zijn, komen de safaritenten binnen het bereik van een grote groep potentiële huurders.

Vodatent logo

Door de safaritenten te verhuren via Vodatent
nemen wij een aantal zorgen uit handen:

  • Controle of de betaling van de gasten wel is voldaan.
  • Het contact en het koppelen met onze boekingspartners.
  • Het zo optimaal vullen van het planbord.

Benieuwd wat Vodatent voor u kan beteken? Neem gerust een kijkje op onze website of neem contact met ons op:

Telefoon: +31 (0)18 670 0238
E-mail: info@vodatent.com
Website: www.vodatent.nl

Channel Partners

Touroperators

Logo Tui
Voordeeluitjes
Logo Booking.com

Dit zeggen onze klanten

Eurocamping Vessem

Ralf Driesen

“In 2015 plaatsen wij voor het eerst safaritenten. We zijn toen gestart met acht budget safaritenten via Glamping Center. Omdat er veel vraag naar is, de verhuur goed loopt en wij de kwaliteit wilden verbeteren hebben we sinds 2018 nieuwe safaritenten met een houten frame die ook in de winter kunnen blijven staan. Ideaal omdat we nu geen werk meer hebben aan het op- en afbreken en geen ruimte kwijt zijn aan opslag.

Glamping Center heeft ons geholpen de oude tenten als occasion te verkopen aan een andere camping zodat wij konden vernieuwen. We zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de nieuwe tenten en de verhuur via Vodatent.”

Camping 2000

Familie Zonneveld

“In 2014 gingen wij een bruikleencontract aan met Vodatent voor 4 safaritenten. Deze liepen zo goed dat we er in 2015 nog eens 5 bij hebben genomen. Omdat we zelf ook veel verhuuraanvragen krijgen hebben we het contract tussentijds afgekocht en zijn alle tenten nu ons eigendom waardoor we er meer aan overhouden. Gelukkig zijn de contracten van Vodatent zo flexibel dat je dit jaarlijks kunt bepalen. Inmiddels hebben wij 11 safaritenten in totaal. 5 hiervan verhuren wij nog via Vodatent, de andere regelen wij helemaal zelf.”

Vakantiepark het Timmerholt

Marcel Bos

“Vakantiepark het Timmerholt verhuurt vooral veel bungalows. Om meer rendement uit ons campingterrein te halen en wat meer leven in de brouwerij besloten wij in 2017 om via Vodatent, de verhuurpartner van Glamping Center, 4 safaritenten te plaatsen. Het rendement van de safaritenten ligt wel 3 tot 4 keer hoger dan het los verhuren van campingplaatsen. Om deze reden hebben wij in 2018 nog 4 extra tenten neergezet. Het totaalconcept waarbij alles geregeld wordt door Vodatent is echt super. Misschien breiden we in de toekomst het aantal tenten nog wel verder uit.”

Camping La Bucherie

Ans en Richard

“Wij hadden eerder zaken gedaan met een verhuurbedrijf welke de afspraken niet na kwam en waren een beetje huiverig dit weer mee te maken. Nadat iemand van Glamping Center onze camping had bezocht in 2017 besloten we toch met ze in zee te gaan. 4 tenten op bruikleenbasis. De opbouwploeg kwam volgens afspraak in mei 2018 en hebben keurig werk afgeleverd. De tenten staan er strak bij en zijn echt een toevoeging op ons campingterrein. Ook over de verhuur via Vodatent en het contact met de meiden van de binnendienst zijn wij zeer te spreken.”

Camping Val D'Or

Liesbeth en Dirkjan

“Tot 2018 waren wij beheerders van een camping die tenten had van Glamping Center. Dit was ons altijd goed bevallen en toen wij een eigen camping overnamen hebben wij contact gezocht met Glamping Center. Wij hadden wat specifieke wensen m.b.t. de inrichting en wilden de tenten graag in bruikleen. Gelukkig was dit allemaal mogelijk en heeft Glamping Center drie tenten bij ons geplaatst in het voorjaar van 2018. In 2019 gaan wij uitbreiden met nog eens vier tenten via Glamping Center.”

Camp Kyllburg

Roy en Mèlanie

“In 2018 hebben wij Camp Kyllburg overgenomen. Het was lastig om met een nieuw bedrijf een partij te vinden die accommodaties bij ons wilde plaatsen en meefinancieren. Gelukkig had Glamping Center vertrouwen in ons. Zij plaatsen 4 safaritenten en de inrichting deden wij voor het grootste gedeelte zelf. We zijn zeer tevreden over de kwaliteit en hopen in de toekomst meer accommodaties via Glamping Center aan te schaffen.”

Referenties

Bel gerust één van onze referenties op om te vragen hoe zij ons product, de opbrengsten en de samenwerking met Glamping Center en Vodatent ervaren.

Eurocamping Vessem (NL)

Ralf Driesen

0031 497 591 214

www.eurocampingvessem.nl

Camping 2000 (CZ)

Jan Zonneveld

0042 048 51 79 621

www.camping2000.com

Camp Kyllburg (DE)

Roy Betten

0049 65 63 81 33

www.campkyllburg.de

Camping Val D’Or (LU)
Dirkjan van Berkum
00352 920 691
www.valdor.lu

Vakantiepark het Timmerholt (NL)
Marcel Bos
0031 593 332 641
www.timmerholt.nl

Camping La Bucherie (FR)
Ans Loohuizen
0033 524 121 130
www.labucherie.nl