U bent hier: Home » Over ons » Verhuurpartner

Safaritent verhuren

Net een aantal safaritenten gekocht voor de verhuur of van plan om dit te gaan doen? Een investering in een safaritent van Glamping Center kan om verschillende redenen worden overwogen. Het bestaande aanbod op de camping uitbreiden of het aanspreken van een nieuwe doelgroep. Denk hierbij dan ook goed na over het verhuren van deze investering. Het gaat er natuurlijk om dat er op de safaritenten aan het eind van het seizoen een aantrekkelijk rendement gehaald wordt zodat de investering waardevast is. Vodatent kan hierbij helpen.

Verhuren via Vodatent

Vodatent is een jong en dynamische verhuurorganisatie, gericht op campingvakantie voor het hele gezin. Inmiddels verhuurt Vodatent ruim 240 safaritenten op ruim 40 campings in 8 verschillende landen en jaarlijks breiden we ons aanbod uit. Door te kiezen voor een merk als Vodatent, weet de consument wat hij kan verwachten. Door hierbij aangesloten te zijn, komen de safaritenten binnen het bereik van een grote groep potentiële huurders.

In Piershil is het kantoor van Vodatent gevestigd en vanuit hier worden de dagelijkse werkzaamheden uitgevoerd, De kracht van organisatie ligt in de platte organisatiestructuur en de korte lijnen. Bij vodatent werken we niet met een callcenter. Elke vakantie is anders en iedere gast is anders en hierdoor heeft iedereen een andere vakantiebeleving. De reisspecialisten van Vodatent kennen de campings waar wij mee samenwerken. Door deze persoonlijke aanpak zijn wij instaat om iedere soort gast te adviseren.

Voor het behalen van z’n optimaal mogelijke verhuur werkt Vodatent samen met een aantal toonaangevende touroperators zoals:

  • Booking.com
  • Tui
  • Voordeeluitjes
  • Traveldeal
  • Bookit
  • Pitchup
  • Homeaway

De gasten betalen de huur altijd aan Vodatent en de bijkomende kosten (lakenpakket, kinderpakket en de toeslag voor de huisdieren) worden door de gast altijd af op de camping afgerekend. Daarnaast wordt er altijd nog een toeslag betaald van € 3,- per persoon per nacht. In deze toeslag zit de toeristenbelasting, milieuheffing en bijdrage voor de energie. Door deze manier van werken zijn er altijd inkomsten op de camping. Aan het eind van het seizoen worden de verhuurgelden afgerekend en ontvangt de camping altijd een compensatie voor de schoonmaak van € 25,- per wissel.

Door de safaritenten te verhuren via Vodatent nemen wij een aantal zorgen uit handen:

  • Controle of de betaling van de gasten wel is voldaan.
  • Het contact en het koppelen met onze boekingspartners.
  • Het zo optimaal vullen van het planbord.

Benieuwd wat Vodatent voor u kan beteken? Neem gerust een kijkje op onze website of neem contact met ons op:

Vodatent
Molendijk 41
3265 AB Piershil
+31 (0)18 670 0238
info@vodatent.com
www.vodatent.nl